Anmeld skade  - 3Forsikring Business

Ved hændeligt uheld
Hvis uheldet er ude, skal I udfylde en skadesanmeldelse og afvente svar herpå. Bliver jeres skadesanmeldelse godkendt, skal I oprette en reparationssag.

Reparationssagen kan oprettes på to måder:

• Henvend jer i den lokale 3Butik.
  • Kontakt erhvervsservice.

Ved tyveri
Hvis I oplever tyveri, skal I kontakte os med det samme på 70 313 123, så I undgår misbrug af jeres produkt.

Husk også at melde tyveriet til politiet og vær sikker på, at de får IMEI-nummeret registreret i politirapporten.

I kan finde IMEI-nummeret på købskvittering. Mangler I købskvitteringen, kan I altid ringe ind til erhvervsservice og få denne tilsendt.

Udfyld en skadesanmeldelse hurtigst muligt og afvent svar. Sker tyveriet i udlandet, skal I melde det til det lokale politi og ellers følge ovenstående guide.