Hurtigopsætning

1. SIM-kortlæseren kan findes til venstre på routerens bagside ved at skubbe dækslet af. Indsæt SIM-kortet som anvist på billedet, og sæt derefter dækslet på igen. Pas på ikke at fjerne SIM-kortet, når routeren er tændt.

2. Sæt strøm til routeren, og tænd den med POWER-knappen i toppen af routeren. Når dit trådløse netværk er aktiv, kan du se netværket under listen på din computer, tablet eller mobiltelefon.

3. I bunden af routeren, vil du finde alle de oplysninger, du har brug for at logge på dit netværk. Sørg for at trådløst netværk (Wi-Fi) er aktiveret på din computer / tablet / mobil. Vælg dit netværk (SSID) på listen, og log ind med brugernavn og adgangskode (Wi-Fi nøgle) som står på etiketten i bunden af routeren.

Koden der står bag på routeren er unik og findes kun på din router. Skulle du alligevel ønske at ændre navn og adgangskode til noget mere personligt, kan du gøre det ved at følge guiden her.