Brug i udlandet

Har du et 3LikeHome abonnement kan du tage din router med til udlandet uden yderligere omkostninger. Det kræver blot, at din router er sat op til at kunne benyttes i udlandet.

1. Åbn en webbrowser og gå ind på 192.168.8.1.

2. Tryk på Indstillinger og log ind med "admin" som både Brugernavn og Adgangskode.

3. I venstre side skal du vælge Opkald og derefter Mobil forbindelse.

4. Her skal du sikre dig, at Aktivér er markeret. Gem ved at klikke på Anvend. Din router er nu sat op til at kunne bruges i udlandet.