Ændring af WiFi-indstillinger

Mange ønsker selv at bestemme hvilket navn ens trådløse netværk skal have.
Her finder du vejledning til hurtigt og nemt at skifte navn og adgangskode til dit trådløse netværk.

Alle dine trådløse enheder (computere, din smartphone, tv mv.), mister forbindelse til din router, hvis du ændrer navn eller kode.

Du skal derfor på ny tilslutte dine enheder til din router, så de opretter forbindelse via det nye netværksnavn.

1. Åbn en webbrowser og gå ind på 192.168.1.1.

2. Indtast "admin" som både Brugernavn og Adgangskode og tryk på Log På.

3. I toppen skal du trykke på Wi-Fi og så skulle du kunne se Wi-Fi-indstillinger.

4. Hvis du ønsker det, kan du her ændre Wi-Fi Navn og Wi-Fi Password. Afslut ved at trykke på Send.

Din router er nu sat op med dine personlige indstillinger for navn og kode.