Brug i udlandet

Har du et 3LikeHome abonnement kan du tage din router med til udlandet uden yderligere omkostninger. Det kræver blot, at din router er sat op til at kunne benyttes i udlandet.

1. Åbn en webbrowser og gå ind på 192.168.1.1.

2. Indtast "admin" som både Brugernavn og Adgangskode og tryk på Log På.

3. I toppen skal du trykke på Internet og så skulle du kunne se indstillingerne for Netværksforbindelse.

4. Her skal du sikre dig, at Aktivér er markeret under Dataroaming. Gem ved at klikke på Send.

Din router er nu sat op til at kunne bruges i udlandet.