Hurtigopsætning

1. SIM-kort-læseren kan findes inde bag batteriet. Klik forsigtigt bagdækslet af og tag batteriet ud.  Indsæt SIM-kortet og sæt derefter batteri samt bagdæksel på igen.

2. Routeren kan både bruges med opladestikket i og trådløst hvis den er opladt. Ved fuld opladning holder batteriet i op til 6 timer.

1. Strømstik/opladestik

3. Bag batteriet finder du en etikette med de informationer du skal bruge for at komme i gang med at surfe. Sørg for, at trådløst netværk (Wi-Fi) er aktiveret på din computer / tablet / mobil. Vælg dit netværk (Wi-Fi Name) på listen, og log ind med adgangskode (Wi-Fi Password) som står på etiketten bag batteriet.

Koden der står bag på routeren er unik og findes kun på din router. Skulle du alligevel ønske at ændre navn og adgangskode til noget mere personligt, kan du gøre det ved at følge guiden her.