Hurtigopsætning

1. Indsæt simkortet i routeren og tilslut strøm. SIM-kortlæseren finder du i højre side.

2. Sæt strøm til routeren, og tænd den med POWER-knappen på bagsiden af routeren. Når dit trådløse netværk er aktiv, kan du se netværket under listen på din computer, tablet eller mobiltelefon.

1. Tænd / sluk-knap
  2. Indgang til strømstik

3. På bagsiden af routeren, vil du finde alle de oplysninger, du har brug for at logge på dit netværk. Sørg for at trådløst netværk (Wi-Fi) er aktiveret på din computer / tablet / mobil. Vælg dit netværk (SSID) på listen, og log ind med adgangskoden (Wi-Fi nøgle) som står på etiketten på bagsiden af routeren.

Koden der står bag på routeren er unik og findes kun på din router. Skulle du alligevel ønske at ændre navn og adgangskode til noget mere personligt, kan du gøre det ved at følge guiden her.