Brug i udlandet

Har du et 3LikeHome abonnement kan du tage din router med til udlandet uden yderligere omkostninger. Det kræver blot, at din router er sat op til at kunne benyttes i udlandet.

1. Åbn en webbrowser og gå ind på 192.168.1.1.

2. Log ind med "admin" som både Brugernavn og Adgangskode.

3. I venstre side vælges Generelle indstillinger og derefter Internetindstillinger.

4. Under Dataforbindelse skal du sikre dig, at Dataroaming er slået til. Afslut ved at trykke på Gem nederst.

Din router er nu sat op til at kunne bruges i udlandet.