Åbning af porte

Hvis du har udstyr eller software der kræver adgang til nogle bestemte porte, kan det i visse tilfælde være nødvendigt at åbne portene i din router. Ved at følge denne guide, kan du oprette en portforwarding.

1. Åbn en webbrowser og gå ind på 192.168.1.1.

2. Log ind med "admin" som både Brugernavn og Adgangskode.

3. I toppen vælges Sikkerhed og derefter Omdirigering af port i venstre side.

4. Klik på Tilføj element og udfyld felterne. Da det er forskellig opsætning alt efter hvilket udstyr du benytter, skal du følge manualen for at få de nødvendige oplysninger. Når felterne er udfyldt skal du sikre dig, at Status er sat til Aktiveret. Opsætningen gemmes ved at trykke Send.

5. Hvis du ikke har IP-adressen på udstyret (Lokal vært), kan du se den under Start øverst og derefter Produktoplysninger. Her kan du se de forskellige enheder der er koblet på netværket og deres IP-adresser.