Aktivering af nyt SIM-kort/eSIM

Ved nyt abonnement
For at benytte dit SIM-kort skal du taste din PUK-kode, som du finder bag på SIM-kort holderen. Efter at have tastet din PUK-kode får du selv lov til at vælge din egen personlige PIN-kode. Nu er dit SIM-kort klar til brug.

Bemærk, har du bestilt et eSIM, skal du aktivere dit eSIM på selvbetjeningen inden du aktiverer det på din enhed.

Ved nyt SIM-kort
Har du modtaget et nyt SIM-kort, der erstatter et gammelt, skal det aktiveres, før du kan tage det i brug.

Dit nye SIM-kort/eSIM kan aktiveres via selvbetjening.

1. Log ind på Mit 3 selvbetjeningen og vælg Bestil/Aktiver SIM-kort

2. Vælg Aktiver nyt SIM-kort

3. Indtast SIM-kort nummeret og PUK-koden. Bemærk, du finder din PUK-kode på selve SIM-kortet/eSIM

Dit SIM-kort/eSIM er nu aktiveret.