Aktivering af nyt SIM-kort

Har I fået nyt SIM-kort, kan dette aktiveres ved at ringe ind til tast-selv-telefonen på 70 313 746.

SIM-kortet ligger i det brev vi sender ud til Jer, når I bestiller et nyt SIM-kort.

Aktivering af nyt SIM-kort via tast-selv-service:
1. Ring til tlf. 70 313 746
2. Indtast jeres CVR-nummer (Efterfulgt af #)
3. Indtast det telefonnummer, I skal have aktiveret SIM-kort på.
4. Indtast det 19 cifrede SIM-kort nummer (Findes på selve SIM-kortet og på SIM-kortholderen, under den lange stregkode)
5. Jeres nye SIM-kort kort er nu aktiveret.