PUK-kode

Har I tastet SIM-koden forkert 3 gange vil telefonen bede  om indtastning af PUK-kode.

I kan finde jeres PUK-kode på to måder:

• PUK koden står oplyst på bagsiden af den brik hvori dit simkort sad fast, da du i sin tid modtog det. Kig under skrabefeltet.
  • Log ind på din selvbetjening for at se din PUK-kode.

Bemærk: hvis I taster PUK-koden forkert 10 gange, kan I ikke længere bruge simkortet, og I skal have et nyt. Et nyt simkort koster 100 kr inkl. moms.