PUK-kode

Har I tastet PIN-koden forkert 3 gange, vil telefonen bede om indtastning af PUK-kode.

I kan finde jeres PUK-kode på følgende måder:

  • PUK-koden står oplyst på bagsiden af SIM-kortholderen i modtog, da i fik SIM-kortet første gang.
  • Log ind på selvbetjeningen for, at se din PUK-kode.

Bemærk: hvis I taster PUK-koden forkert 10 gange, kan I ikke længere bruge SIM-kortet, og I skal have et nyt. Et nyt SIM-kort koster 100 kr. inkl. moms.

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.