PIN-kode

For at sikre os, at jeres medarbejdere på bedste vis kan huske sin PIN-kode har vi ikke længere prædefineret en pinkode, når I modtager et nyt simkort.

Når I bruger et simkort første gang, skal I indtaste den medfølgende PUK-kode. Denne finder I på bagsiden af simkortholderen under skrabefelten. I kan også finde den på jeres selvbetjening.

Efter at have tastet din PUK-kode bliver I bedt om at vælge jeres egen personlige PIN-kode.

• Man kan altid ændre din PIN-kode under indstillinger i din mobil.
  • Det er muligt at deaktivere PIN-koden til simkortet. Dette anbefaler vi dog ikke, da koden er jeres garanti for, at ingen andre kan åbne og bruge telefonen.

Forkert eller glemt PIN-kode

Taster I forkert PIN-kode tre gange i træk låses simkortet, og I skal bruge den medfølgende PUK-kode for at låse simkortet op igen. Efterfølgende skal I lave en ny PIN-kode.

Har I glemt en PIN-kode, kan I taste PIN-koden forkert tre gange, og bagefter følge samme fremgangsmåde. Sørg for at have jeres PUK-kode parat.

Log ind Selvbetjeningen for at se din PUK-kode eller læs mere om PUK-koden.