Betaling via Betalingsservice

Hvis I tilmelder jer Betalingsservice, bliver jeres fakturaer automatisk betalt. Det koster et betalingsgebyr på 7,40 kr. ekskl. moms pr. regning at betale via Betalingsservice. I kan tilmelde jer betalingsservice, på selvbetjening, under fanebladet 'Administration'. Husk at logge på som administrator, hvis I har flere abonnementer, og ønsker at ændre jeres betalingsmetode.

I kan også tilmelde jer direkte hos Betalingsservice.

Bemærk, at når I vælger Betalingsservice, skal I selv holde øje med hvornår jeres fakturaer bliver tilmeldt. De er først tilmeldt, når de fremgår af betalingsoversigten fra Betalingsservice.

Hvis I skifter bank, skal I desuden huske få overflyttet jeres Betalingsserviceaftale.

I vil ikke modtage fakturaen med posten, når I er tilmeldt denne betalingsløsning.