Tidspunkt for betaling

Hos os er der forskellige betalingsdatoer afhængigt af, hvilken betalingsmetode I benytter. I kan læse mere om de forskellige betalingsmetoder herunder, hvor datoerne for betaling er som følger:

• Ved Betalingsservice er betalingsfristen altid den første hverdag i måneden.
  • Med vores gratis betalingsløsning er betalingsdatoen altid den sidste hverdag i måneden.
  • Bruger I manuel indbetaling (girokort), er betalingsfristen den sidste dag i måneden.

Hvis I ikke betaler fakturaen inden for betalingsfristen, vil I modtage en rykker med et rykkergebyr på 100 kr. Hvis betalingen helt udebliver, kan I risikere, at jeres abonnement/abonnementer bliver spærret for al udgående trafik - det koster 200 kr. at få genåbnet telefonen. Endvidere kan I blive overdraget til inkasso og registreret i RKI Kreditinformation A/S.