Gratis betalingsløsning

Ved denne metode kan I få jeres fakturaer betalt automatisk fra jeres betalingskort. I kan tilmelde et Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron eller MasterCard.

I vil ikke modtage jeres faktura med posten, når I er tilmeldt denne betalingsløsning.

Når I har flere abonnementer skal I:

• Log på som "Administrator" på vores selvbetjening.
  • Klik på "Administrationsfanen" øverst.
  • Klik på "Konti".
  • Klik på "Blyanten".
  • Vælg ”Automatisk kortbetaling” og tryk "vælg".
  • Vælg korttype og Indtast kreditkortoplysninger.

Yderligere information om vores betalingsløsning

Tilmeldingen træder i kraft til den efterfølgende måneds faktura, hvis I tilmelder jer mellem den 1. og 10. i måneden. Hvis I tilmelder jer efter den 10., vil tilmeldingen først træde i kraft den efterfølgende måned.

I får besked fra os når tilmeldingen er registreret. Indtil da skal I betale fakturaerne på normal vis.

Derudover skal I vide følgende:

• Kortoplysninger bliver ikke gemt af os. Oplysningerne bliver opbevaret af DIBS, som er en dansk betalingsformidler, der bliver benyttet af de fleste store danske e-handelsshops.
  • Hvis I tilmelder et VISA, VISA Electron eller Mastercard, reserverer vi 1 kr. på kortet i op til 31 dage for at tjekke, om kortet er aktivt.

I kan til enhver tid fravælge vores gratis betalingsløsning og i stedet betale fakturaerne som papirfaktura eller via Betalingsservice.