Køb Deezer

Som ny kunde, kan du købe Deezer samtidig med, at du køber et mobil- eller bredbåndsabonnement på www.3.dk eller i en 3Butik.

Som eksisterende kunde, tilføjer du nemt Deezer til dit abonnement via selvbetjeningen under ”abonnement” og derefter ”se alle tilvalg”. Du kan også kontakte kundeservice eller besøge en 3Butik.

Du vil efter købet modtage en mail med adgangskode til Deezer, på den mailadresse du har angivet ved købet af Deezer.

Læs mere om Deezer og pris.