Konferencekald

Et konference kald gør, at flere personer kan deltage i én samtale samtidigt. Opretter I et konferencekald, kan I invitere, afvise eller parkere deltagere. I kan være have 6 deltagende i et konferencekald.

BEMÆRK, at det også er jer, som betaler for samtalen.

Husk at konference kald, skal være aktiveret før det er muligt for foretage. Har du 3Kontakt, skal det sættes op manuelt igennem din 3Kontakt app eller ved at ringe ind til 3Kontakt igennem erhvervsservice.