Viderestilling af opkald

Du kan viderestille alle samtaler til din telefonsvarer eller et telefonnummer, du selv angiver. Du kan også vælge kun at viderestille når:

• Mobilen er slukket, eller ikke har signal til netværket.
  • Du ikke besvarer opkaldet. Du kan selv angive, hvor lang tid, der skal gå, før der viderestilles.
  • Mobilen er optaget.

Du kan også bruge tastekoder (GSM koder) til at ændre din viderestilling, som du indtaster som telefonnumre på telefon og ”ringer til”.

Eksempel:

Tastekoder / GSM koder til viderestilling:

Tjek viderestilling-status
Du kan altid tjekke, hvordan din viderestilling er indstillet ved at bruge følgende koder:
Koden *#21# Tjekker status for alle opkald.
Koden *#61# Tjekker status for ubesvarede opkald.
Koden *#62# Tjekker status for slukket telefon eller ingen dækning.
Koden *#67# Tjekker status for optaget telefon.

Slå viderestilling til
Viderestilling kan ske både til en telefonsvarer og til en anden telefon (Husk: “+45″). Du kan slå viderestilling til ved at taste følgende:

**004*telefonnummer# Viderestil ved ubesvaret, slukket, ingen dækning eller optaget.
**21*telefonnummer# Viderestil alt!
**61*telefonnummer# Viderestil ved ubesvarede opkald.
**62*telefonnummer# Viderestil ved slukket eller ingen dækning.
**67*telefonnummer# Viderestil ved optaget telefon.

Slå viderestilling fra
Du kan slå viderestiling fra ved at taste følgende:
##002# Annuller viderestilling ved ubesvaret, slukket eller optaget.
##21# Annuller al viderestilling!
##61# Annuller viderestilling ved ubesvarede opkald.
##62# Annuller viderestilling ved slukket eller ingen dækning.
##67# Annuller viderestilling ved optaget telefon.