Visuel 3Svar

Om Visuel 3Svar

Visuel 3Svar gør det muligt at se en liste over jeres talebeskeder, og hvem de er fra, direkte på jeres iPhone. I kan aflytte beskederne i den rækkefølge I ønsker, besvare ved ét enkelt klik og let administrere beskederne – helt uden at skulle ringe til telefonsvareren.

Tjenesten Visuel 3svar koster ikke noget, men bruger en smule data, når I tjekker jeres beskeder.

Bemærk at, Visuel 3Svar på nuværende tidspunkt kun virker til iPhone.

Aktivering af Visuel 3Svar

Gå til selvbetjening og log ind - Tryk på fanebladet ”Abonnement” i toppen af vinduet - Vælg "Klodsen” ud for nummeret det drejer sig om.

Find ”Visuel 3Svar” på listen, og klik på "Tilføj".