Annullér nummerflytning

Har I fortrudt at flytte jeres nummer til os, kan I stadig nå at annullere nummerflytningen.

Senest 48 timer inden den planlagte nummerflytning, skal du kontakte vores erhvervsservice og bede dem annullere nummerflytning. Du vil modtage en SMS med bekræftelse, når nummerflytningen er blevet annulleret.

Fortrudt at flytte nummeret væk fra os?
Er du ved at flytte dit nummer fra 3 til et andet teleselskab og har fortrudt dette, skal du kontakte det nye teleselskab hurtigst muligt, for at annullere flytningen.