Lås Blackberry op

Sådan gør du:

Blackberry Bold 9000

Tag simkortet ud af telefonen, og start telefonen uden simkort.

Gå til Menu – Manage connection – Turn all connections off.

Herefter: "Menu" – "options" – "advanced options" – "simcard" – og tast følgende: mepd (Mens du holder shiftknappen nede)

Er telefonen låst vil "network" stå som "active".

Tast: mep2 (Husk ”alt” knappen inden man taster 2-tallet)

En boks vil komme frem hvori man taster låsekoden.

Blackberry Bold 9700

Tag simkortet ud af telefonen, og start telefonen uden simkort.

Gå til Menu – Manage connection – Turn all connections off.

Herefter: "Menu" – "Options" – "Device" – "Advanced System Settings" – ”Simcard” og tast følgende: mepd (Mens du holder shiftknappen nede)

Er telefonen låst vil "network" stå som "active".

Tast: mep2 (Husk ”alt” knappen inden man taster 2-tallet)

En boks vil komme frem hvori man taster låsekoden.

Læs mere om låsekoden her.