Opsætning af data

1. Gå til indstillinger. Dette gøres nemmest ved at hive ned i toppen af skærmen, så billedet nedenunder kommer frem. Vælg indstillinger (Tandhjulet).

1. Sørg for at mobil data er slået til, og tryk herefter på feltet ”Mobil data”.

1. Vælg ”Navne på adgangspkt.”

1. Tryk på de tre prikker og en menu vil komme frem som vist på billedet herunder. Vælg ”Ny APN”.

1. Det nye adgangspunkt skal oprettes med de indstillinger som er vist herunder. Vælg gem når indstillingerne er korrekte. Dette gøres ved at trykke på de ”3 prikker” øverst i højre hjørne.

1. Når den nye APN er gemt, skal du sørge for at vælge den. Tryk på den så der en farvet, blå bobbel ud for den.