Lås Sony Ericsson op

Sådan gør du:

Metode 1:
• Sørg for der sidder aktivt 3SIM-kort i telefonen.
• Tænd telefonen.
• Tast: Pil venstre, stjerne, stjerne og pil til venstre igen. Der vil i et kort øjeblik stå: "Tilpasset med   MNC2". (Pil venstre gøres ved at flytte det lille joystick/navigeringspinden til venstre).
• I menuen Tilpas skal du vælge "Net".
• Indtast låsekoden og tryk "Ok".
• Telefonen er nu låst op.

Metode 2:
• Sørg for der sidder et aktivt SIM-kort i telefon. (Simkort fra et andet selskab).
• Tænd telefonen.
• Indtast Pinkode.
• Teksten Indsæt korrekt USIM fremkommer på skærmen.
• Tast: Pil venstre, stjerne, stjerne og pil til venstre igen. Der vil i et kort øjeblik stå: "Tilpasset med MNC2". (Pil venstre gøres ved at flytte det lille joystick/ navigeringspind til venstre).
• I menuen Tilpas skal du vælge Net.
• Indtast låsekoden og tryk Ok.
• Telefonen er nu låst op.

Enkelte modeller har en anden måde fremgangsmåde:

P990i
· Sørg for der sidder aktivt 3SIM-kort i telefonen.
· Tænd telefonen og vær på skrivebordet.
· Scroll jog-dial hjulet, der er placeret på venstre side af telefonen, nedadtil.
· Tast "*" to gange.
· Scroll jog-dial hjulet nedadtil.
· Vælg netværk i menuen der dukker op.
· Vælg MNC2.
· Indtast din låsekode.
· Telefonen er nu låst op.

M600i
· Tænd telefonen.
· Sørg for at alle programmet er afsluttet.
· Scroll jog-dial hjulet, der er placeret på venstre side af telefonen, nedadtil.
· Tast * (stjerne tegnet) to gange.
· Scroll jog-dial hjulet nedadtil.
· Vælg netværk i menuen der dukker op.
· Indtast din låsekode.
· Telefonen er nu låst op.

Satio & Vivaz
· Sæt et aktivt simkort i telefonen og indtast #pw+låsekoden+1# (+pw findes ved at trykke på stjernetasten)

Xperia
Sony Ericsson Xperia skal være opdateret til Android 2.1 inden oplåsningen påbegyndes.

Du kan opdatere din Sony Ericsson Xperia mobil her >

Når din mobil er opdateret til Android 2.1 skal du blot sætte et fremmed simkort i, herefter tastes unlock/låsekoden.

Læs mere om låsekoden her.