Lås Sony op

Sådan gør du:

Metode 1:

Sørg for der sidder aktivt 3SIM-kort i telefonen.

Tænd telefonen.

Tast: Pil venstre, stjerne, stjerne og pil til venstre igen. Der vil i et kort øjeblik stå: "Tilpasset med   MNC2". (Pil venstre gøres ved at flytte det lille joystick/navigeringspinden til venstre).

I menuen Tilpas skal du vælge "Net".

Indtast låsekoden og tryk "Ok".

Telefonen er nu låst op.

Metode 2:

Sørg for der sidder et aktivt SIM-kort i telefon. (Simkort fra et andet selskab).

Tænd telefonen.

Indtast Pinkode.

Teksten Indsæt korrekt USIM fremkommer på skærmen.

Tast: Pil venstre, stjerne, stjerne og pil til venstre igen. Der vil i et kort øjeblik stå: "Tilpasset med MNC2". (Pil venstre gøres ved at flytte det lille joystick/ navigeringspind til venstre).

I menuen Tilpas skal du vælge Net.

Indtast låsekoden og tryk Ok.

Telefonen er nu låst op.

Læs mere om låsekoden her.