Manuel indbetaling

Med manuel betaling får I tilsendt en papirfaktura med posten hver måned, som kan betales således:

• I banker eller posthuse.
  • Ved at ringe til tast-selv på 70 313 123, og derefter trykke 3 i menuen, kan I betale med Dankort.
  • På Selvbetjening med Dankort.
  • Via din netbank.

Via netbank kan I foretage en indbetaling uden at have et fysisk indbetalingskort. For at indbetale på denne måde skal I indtaste korttype +73 efterfulgt af kreditornummer 82246223. Husk at oplyse, i beskedfeltet, hvilket kundenummer og fakturanummer I indbetaler for.

Vælges manuel indbetaling, opkræves der 39,20 kr. ex. moms pr. betaling i faktureringsgebyr. Gebyret bliver dog ikke opkrævet på første faktura. Hvis I har mistet indbetalingskortet, bedes I kontakte kundeservice på 70 313 000, for at få tilsendt et nyt.