Ikke modtaget aktiveringskode

Når du bestiller Deezer, sender vi din aktiveringskode som sms og som mail til den mailadresse, du oplyste i forbindelse med oprettelsen af dit mobil- eller bredbåndsabonnement. Det er derfor vigtigt, at vi kender din aktuelle mailadresse – du kan se den registrerede mail på vores administrator-selvbetjening under ”Mine oplysninger”.

Har du mistet din aktiveringskode eller aldrig modtaget den, kan du få hjælp ved at kontakte kundeservice.