Spær mobil eller bredbånd

Det er vigtigt, at du spærrer din mobil eller andet udstyr, så du undgår misbrug af dit abonnement.

Sådan gør du:

• I vores butikker
    Inden for normale åbningstider kan du gå ind i en af vores egne butikker. Find din nærmeste butik her.
  • Telefonisk
    Ring til kundeservice på 70 313 000 døgnet rundt. Ringer du uden for normal åbningstid skal du taste "1", indtil du får muligheden for at spærre dit abonnement som tast-selv-service.

Husk at bestille nyt simkort, så du hurtigt kan bruge dit abonnement igen.