Manualer

• Mangler I hjælp til 3Omstilling, eller har I spørgsmål til, hvordan tingene fungerer, har vi her på siden lagt Manualer til hhv. Administrator, Receptionist og Bruger, hvor I nemt og hurtigt kan finde svar på stort set alle spørgsmål, der måtte dukke op. Og finder I ikke svaret på jeres spørgsmål i guiden, er I naturligvis velkomne til at kontakte os på 70 313 000.

3Omstilling App

Quickguide til brugere >  (3 MB)

Quickguide til receptionister > (2,5 MB)

3Omstilling Webklient

Manual til 3Omstilling Webklient for administratorer v2.2.pdf >(1 MB)

Bruger > (2 MB)

Receptionist > (1 MB)

3Omstilling Statistik

Basis og Udvidet > (2,2 MB)

3SoftPhone

Manual til 3SoftPhone > (1,1 MB)