Fuldmagter til nummerflytning

Har du valgt at beholde dit nuværende nummer, skal du udfylde en fuldmagt, der giver os tilladelse til at overføre nummeret fra dit tidligere teleselskab.

Såfremt vi afventer de nødvendige informationer for at kunne flytte dit nummer, vil du modtage besked pr. sms/mail om, at du skal udfylde fuldmagt til flytning af nummer.

Fuldmagter til flytning af både mobil- og fastnetnummer finder du her

https://nummerflytning.3.dk/

https://nummerflytning.3.dk/fastnet