Flyt nummer

Når I opretter et abonnement hos 3, kan I vælge at beholde jeres eksisterende nummer.

I udfylder blot en fuldmagt for flytning af mobil- eller fastnetnummer, som giver os lov til at flytte nummeret over til os.

HUSK, at udfylde fuldmagten med præcise informationer, som jeres tidligere teleselskab har registreret.

Bemærk venligst, at det er afgørende, at ejerforholdet på fuldmagten, stemmer overens med informationerne hos jeres tidligere teleselskab.

Inden jeres nummer bliver flyttet over til 3, får i et nyt SIM-kort med et midlertidigt 3-nummer, så du straks kan anvende dit nye 3 abonnement. Vær opmærksom på, tager I jeres nye SIM-kort i brug inden nummeret er flyttet over til 3, starter fakturering fra den dag i tager SIM-kortet i brug.

Aktiveringen af jeres nye 3 SIM-kort sker pr. automatik senest 90 dage efter køb, med mindre I selv tager det nye 3 SIM-kort i brug.