Flyt nummer

Når du opretter et abonnement hos os, kan du vælge at beholde dit eksisterende nummer.

Du udfylder blot en fuldmagt for flytning af mobil- eller fastnetnummer, som giver os lov til at flytte nummeret over til os.

HUSK at udfylde fuldmagten med præcise informationer, som dit tidligere teleselskab har registreret på nummeret.

Bemærk venligst, at det er afgørende, at ejerforholdet på fuldmagten, stemmer overens med informationerne hos dit tidligere teleselskab. Indtil dit nummer er flyttet over til os, får du et simkort med et midlertidigt 3-nummer, så du straks kan anvende dit nye abonnement. Det er hurtigt at komme i gang, da abonnementet aktiveres, så snart du sætter dit nye simkort i din mobil.

Vær dog opmærksom på, at fakturering starter ved aktivering, og det kan derfor være en god idé, at vente med at isætte dit simkort, til du ønsker at aktivere dit abonnement. Bemærk, at aktivering af abonnement automatisk vil ske 30 dage efter køb, selv hvis du ikke har taget det i brug forinden.