Dækning ved landegrænser

Ved Danmarks grænser anbefaler vi, at du løbende kontrollerer, om du er koblet på vores net, da du betaler udenlandsk pris, hvis du er på et udenlandsk net.

Bemærk, at dette kan være anderledes for dig, hvis du har 3LikeHome – læs mere om 3LikeHome. Uanset om du har 3LikeHome eller ej kan du benytte vores net i Sverige til samme pris som i Danmark. Hvis du vil undgå at betale udlandspris, kan du vælge netværksudbyder manuelt i din telefon.