Slå dataroaming til/fra (Sony Xperia Tablet Z)

1. Træk ned med fingeren fra toppen af skærmen - herved vises beskedmenuen. Tryk her på ”indstillinger” øverst til højre (ikonet med skruetrækker og skruenøgle).

2. Tryk herefter på ”Mere...” under menuen ”Trådløst og Netværk” og vælg derefter ”Mobilnetværk”.

3. Tryk på ”Dataroaming”. Ved at trykke tilføjes eller fjernes fluebenet ude til højre.  Er fluebenet tilføjet, er dataroaming aktivt.