Opsætning af data (Sony Xperia Tablet Z)

1. Træk ned med fingeren fra toppen af skærmen - herved vises beskedmenuen. Tryk på ”indstillinger” øverst til højre (ikonet med skruetrækker og skruenøgle).

2. Tryk herefter på ”Mere...” under menuen ”Trådløst og Netværk”.

3. Vælg ”Mobilnetværk”, hvorefter Indstillinger for mobilnetværk kommer frem.

Tryk på ”Navn på adgangspunkt”, hvorefter nedenstående skærm bliver vist.

4. Tryk på de tre prikker øverst i højre hjørne og vælg ”Nulstil til standard”. Vent til din tablet har gendannet standardindstillingerne. Hvis MMS- og Dataindstillingerne ikke virker nu, forsæt så på den følgende måde:

Opsætning af data manuelt

Følg vejledningen herover for at nå til punktet ”Navn på adgangspunkt” (samme billede som herover). Vælg ”+” øverst i højre hjørne. Udfyld felterne med nedenstående informationer.

1. Navn: 3Data
  2. APN: data.tre.dk
  3. MMSC: http://mms.3.dk
  4. MMS-Proxy: http://mmsproxy.3.dk
  5. MMS-port: 8799
  6. MCC: 238
  7. MNC: 06
  8. APN-protokol: IPV4V6

Tryk nu på de tre prikker øverst i højre hjørne og afslut ved at trykke ”Gem”.

Dataforbindelsen er nu sat korrekt op på din tablet.

Er der stadig ikke mobil dataforbindelse på din tablet, kan du prøve at gå tilbage til billede to. Vælg her ”internetindstillinger” lige under ”Mobilnetværk”, som vi brugte før.

Din tablet laver nu en hurtigkonfiguration af internetindstillingerne, og skulle herefter gerne have forbindelse til internettet. Oplever du stadig problemer kan du ringe til os.