Opsætning af E-mail (Sony Xperia Tablet Z)

1. Træk ned med fingeren fra toppen af skærmen - herved vises beskedmenuen. Tryk her på ”indstillinger” øverst til højre (ikonet med skruetrækker og skruenøgle).

I menuen til venstre vælger du ”Konti”.

2. Vælg nu hvilken E-mail type du ønsker at synkronisere (de fleste kan synkroniseres ved at vælge ”Mail”).

Du bliver nu bedt om at indtaste din mailadresse og din mailadresses adgangskode. Når du har gjort det, tryk da på ”Næste”.

Indstillingerne for synkroniseringen af mailadressen kan nu redigeres. Når du har foretaget dine valg, tryk da på ”Næste”.

Nu har du opsat indstillingerne for din E-mail, og kan navngive den - både kontonavnet på din tablet, men også det navn der vises på dine udgående beskeder.

3. Tryk på ”Næste”, efter navngivningen og opsætningen af din E-mail er nu foretaget.