Lås iPhone op

Alle iPhones købt hos os er låst op, uanset hvilken dato den er købt.

Med iCloud

Har du iCloud, kan du bare sætte et andet SIM-kort i din iPhone.

Uden iCloud

Hvis du ikke har iCloud, eller din iPhone er af modellen 3GS, skal du forbinde din iPhone med iTunes, efter det nye SIM-kort er sat i:

Sørg for, at der er et SIM-kort i din iPhone. Alle aktive simkort kan bruges.

Tilslut din iPhone til din PC/Mac og synkroniserer med iTunes. iTunes låser automatisk din iPhone op.

I nogle tilfælde kan det det være nødvendigt at gendanne iPhonen, før det virker. Se hvordan du gendanner iPhone >

Læs mere om låsekoden her.