Aktivering af iPhone

1. Du kan aktivere din iPhone med iOS 8 direkte fra telefonen via mobilnettet eller Wifi, ligesom den kan aktiveres via tilslutning til iTunes på en PC eller Mac.

1. Tryk på ’Lås op’, Indtast pinkoden, og afslut med ’ok’.

1. Vælg 'Sprog'

1. Vælg 'Land'

1. Hvis der er mulighed for at benytte wi-fi, kan dette være hurtigere end den mobile forbindelse. Vælg din wi-fi-forbindelse. Hvis du ikke vil oprette forbindelse til wifi endnu, så tryk på "Brug mobil forbindelse".

1. Vælg om du vil slå lokalitetstjenester til. Lokalitetstjenester tillader kort og diverse apps f.eks. Facebook og Google Maps at indsamle og bruge data, der viser din omtrentlige placering.

1. Vælg om telefonen skal indstilles som en ny iPhone, eller om der skal benyttes en sikkerhedskopi fra enten iCloud eller iTunes. Hvis der vælges gendannelse fra iTunes, skal den kobles til den computer hvor sikkerhedskopien er lagret på. Hvis der vælges gendannelse fra iCloud skal der logges ind med det Apple-id, som der blev brugt til den tidligere iPhone.

1. Hvis du valgte 'Indstil som ny iPhone' vil dette give mulighed for at oprette et Apple-ID, der bruges til at købe applikationer fra din iPhone via App-Store.

1. Her er det muligt at benytte fingeraftryk til at låse sin telefon op med. Hvis du vil benytte dette, vælg da 'Indstil nu'. Ellers, tryk på 'Indstil senere'.

1. Herunder kan du se hvordan du indstiller dit fingeraftryk, som kode til din telefon. Det er muligt at sætte en almindelig kode op efterfølgende, så du har begge muligheder, når du skal åbne telefonen.

1. Opret en 4 cifret adganskode, som bruges til at åbne telefonen.

1. Accepter Apples Vilkår og betingelser, for at fortsætte.

1. Vælg om der skal sendes diagnostik til Apple. Dette er med til at hjælpe Apple med at forbedre styresystemet i forbindelse med fremtidige opdateringer.

1. Tillykke, din iPhone er nu sat op og klar til brug.