Opsætning af data

1. Træk ned i besked-menuen i toppen og tryk på ”hurtig indstillinger” øverst til højre. Vælg derefter ”Indstillinger” (ikonet med skruetrækkeren og skruenøglen).

2. Tryk på ”Mere..” under ”Trådløst og Netværk”.

1. Tryk på ”Mobilnetværk”.

1. Tryk på ”Navne på adgangspkt.”.

1. Tryk på knappen med de 3 prikker over hinanden (nederst til højre), og vælg ”Nulstil til Standard”.

Vent mens telefonen gendanner standardindstillingerne.
Hvis MMS og Data-indstillingerne forsat ikke virker, forsæt da til pkt 6.

1. Tryk på knappen med de 3 prikker over hinanden, og vælg herefter "Ny APN". Udfyld felterne jf. nedenstående:
    1. Navn: 3Data
    2. APN: data.tre.dk
    3. MMSC:http://mms.3.dk
    4. MMS-Proxy: http://mmsproxy.3.dk
    5. MMS-port: 8799
    6. MCC: 238
    7. MNC: 06
    8. APN-protokol: IPV4V6

Dataforbindelsen er nu sat korrekt op på telefonen. Du kan teste om det virker ved at sende en MMS-besked til dit eget nummer, og dermed se om beskeden både kan sendes og modtages.