Adgang til 3Kontakt app'en og 3Kontakt softphone

• Hvordan får vores brugere adgang til 3Kontakt app?

Brugerne kan altid på eget initiativ downloade 3Kontakt app'en og følge vejledningen. Du kan også invitere brugerne til at downloade 3Kontakt app'en i administrator modulet under ’Enheder’ ’Smartphone-klienter’. Kryds brugerne af og send dem en invitation, hvorefter de vil modtage en sms med yderligere instruktioner.

• Hvordan får vores brugere adgang til 3Kontakt softphone?

• Alle 3Kontakt brugere har adgang til softphone. Log ind i 3Kontakt administratorportalen og find den bruger, som du vil invitere til 3Kontakt.

• I oversigten over alle brugerne, skal du klikke på tandhjulet ud for den bruger du vil invitere. Vælg ’Send velkomstmeddelelse’ Vælg ’Softphone’ og ’OK’.

• Herefter vil en email med instruktioner blive afsendt fra 3Kontakt. (kontroller evt. først at brugerens email er korrekt).