Besvar opkald til hovednummeret

  • Hvordan besvarer vi opkald til hovednummeret?

    Hvis du følger 3’s opsætningsguide, vil du få vist, hvordan du klargør 3Kontakt til, at håndtere opkald til jeres hovednummer. Det vigtigste du skal gøre er, at konfigurere den svargruppe du vil bruge som hovednummer og derefter tilføje brugere til den brugergruppe, som svargruppen er konfigureret til at distribuere opkald til
    .

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.