Omstilling af opkald via softphone

Du kan omstille dine opkald på to måder via 3Kontakt softphone. Disse to måder er beskrevet nedenfor:

• Præsenteret – du taler med personen, du vil stille om til før du stiller om

• Besvar opkaldet.

• Ring derefter til den person du vil stille om til.

• Når du er klar til at foretage omstillingen, skal du klikke på den lille pil ’Aktiver viderestilling’, på den person som du vil viderestille til.

• Dernæst klikker du på ’Viderestil hertil’.

• De to opkald bliver nu koblet sammen.

• Upræsenteret – du stiller opkaldet om, uden først at tale med personen, du stiller om til

• Besvar opkaldet

• Klik på den lille pil ’Aktiver viderestilling’

• Herefter går du ind i telefonbogen, og finder den kontakt, du vil stille om til.

• På denne kontakt trykker du på pilen ’Viderestil hertil’.