3Kontakt wall board

• Hvordan får vi 3Kontakt wall board?

Hvis du er medlem af superbrugergruppen, kan du se en opdateret livestatistik i softphonen i fanebladene Køstatistik og Agentstatistik. Hvis du ønsker at blæse det op på en fladskærm eller lign, skal du blot gøre følgende:

• Klik dig ind på: https://3kontakt. dk

• Herefter skal du, under menuen "Hjemme", vælge "Applikationer"

• Du kan herefter vælge "Agenstatistik" eller "Køstatistik".

• Her vil et ekstra vindue åbne op med live-opdateret statistik, som kan vises på en skærm.