Superbruger og hvordan man bliver det

• Hvad er 3Kontakt superbruger?
    En 3Kontakt superbruger har adgang til at trække rapporter i 3Kontakt og åbne et live-opdateret wallboard for agenter og køer.

• Hvordan bliver jeg superbruger?
    Din virksomheds administrator kan gøre en bruger til administrator ved at tilknytte brugeren til gruppen ’Superbrugergruppe’. Dette gøres ved at åbne den enkelte bruger i administratorklienten, og sætte flueben ud for ’Superbrugergruppe’.