Træk et opkald og meld dig ind og ud af en svargruppe

  • Hvordan melder jeg mig ind/ud af en svargruppe og hvorfor modtager jeg ikke opkald?

    Du melder dig ind/ud af en svargruppe i 3Kontakt app’en, eller via 3Kontakt.3.dk.

    Er du i tvivl om hvorfor du ikke modtager opkald, skal du da først tjekke, at du er aktiv i gruppen. Tjek dernæst om din status er sat til ’Tilgængelig’.

 

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.