Minimumskrav til softphone

Følgende er minimumskravene til softphone:

• 3Kontakt softphone kører både på PC og Mac (Intel). Minimumskravene til PC er 30 MB på harddrivet, lydkort, kørende Windows Vista, Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1. Til Mac (med Intel processor) kører Telepo Softphone+ på Snow Leopard, Lion, Mountain Lion og Mavericks. Vi anbefaler at bruge USB headset, da mange indbyggede lydkort har dårlige mikrofonforbindelser. Outlook plugin’et virker kun på PC, og kræver Outlook 2003, Outlook 2007 eller Outlook 2010. Integration af Exchange Calendar i Exchange 2003, 2007 og 2010 er tilgængeligt på både PC og Mac. På Mac skal brugeren indtaste User ID og kodeord under Preferences. Dette håndteres automatisk på PC brugeren.

OBS

• For ACD eller Attendant-visning (receptionistvisning) er en skærmopløsning på 1024x768, eller højere, påkrævet.