Tilgængelighed og kontakter

• Hvad sker der når jeg ændrer min tilgængelighed?

Når du ændrer din tilgængelighed i 3Kontakt, vil opkald til dig blive stillet videre til en stemme, der læser din status op - dernæst din voicemail. Mens du ikke er tilgængelig kan de kolleger, der ringer op, se dette, og du vil ikke modtage opkald fra ACD svargrupper.

• Hvorfor har jeg ikke nogen personer i min telefonbog?

Du skal selv vælge de personer, du vil have vist i telefonbogen. Dette kan du gøre ved at ’søge’ efter dem i søgefeltet, og markere dem som ’favorit’. Når du har fundet en kontakt du altid gerne vil se i telefonbogen, skal du trykke på stjernesymbolet, og markere dem som ’favorit’ (det sorte stjerne ikon).