Manglende opkald

  • Hvorfor modtager jeg ikke opkald generelt, eller fra svargruppen?


  • Undersøg først om du er aktiv i gruppen. Dette gør du ved at swipe fra venstre mod højre og dernæst trykke på 'ACD-grupper'.



  • Tjek om du har sat dig selv som ’Tilgængelig’ i menuen ’Mig’ - her kan du klikke på menuen "aktivitet" og ændre din tilgængelighed.


Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.