Hvordan omstilles opkald på mobilen?

Hvordan omstiller jeg opkald på mobiltelefonen?

Du kan omstille opkald på to måder i 3Kontakt:

• Når du modtager et opkald, skal du besvare det og åbne 3Kontakt app’en.

• Her skal du vælge den person du vil omstille til, og trykke på knappen ”Omstil”.

• Herefter får du valget mellem at foretage en præsenteret (attended) og upræsenteret (blind)

• Præsenteret – du taler med personen, du vil stille om til, før du stiller om.

• Upræsenteret – du stiller opkaldet om, uden først at tale med personen, som du stiller om til.