Visuel fakturaforklaring

Forside Til toppen

Kundeinfo

Her kan I se kundenummer og fakturanummer.
I kan også her se, hvornår jeres faktura er udskrevet.

Forbrugsperiode

Her kan I se perioden for jeres forbrug, som jeres faktura dækker.

Betaling

Her kan I se, hvornår I senest skal betale jeres faktura, og om jeres faktura bliver betalt via Betalingsservice. Beløbet er det totale beløb inklusiv jeres abonnementer og forbrug.

Information fra 3

Her kan I se diverse information fra 3.

Betalingsservice

Her kan I finde de oplysninger, som I skal bruge for at tilmelde jer Betalingsservice. Er I endnu ikke tilmeldt, kan I gøre det på 3.dk/betalingsservice.

Netbank

Her kan I finde betalingsoplysninger, hvis I fx skal betale jeres faktura via netbank.

info info info info info info

Kontooversigt Til toppen

Kontooversigt

Hvis I har mere end ét abonnement, vil I få tilsendt en kontooversigt

Kontonavn

Her kan I se navnet på jeres konto.

Abonnementsliste

Her kan I se listen med abonnementer I har hos 3.
Hvis I vil se de enkelte beløb mere specificeret, kan I se det på Fakturaoversigten for det pågældende telefonnummer.

Diverse

Her kan I se krediteringer og gebyrer. Er I opkrævet for et gebyr, kan I se det her. Det kan fx være betalingsgebyr som i dette tilfælde.

info info info info

Fakturaoversigt - Tale Til toppen

Bruger

Her kan I se hvilket nummer Fakturaoversigten gælder for. Har I flere numre, vil der være en Fakturaoversigt for hvert af jeres abonnementer.

Abonnement

Under abonnement kan I se en oversigt over jeres abonnement. Har I tillægspakker, vil I også kunne se dem her.

Forbrug - Tale

Jeres opkald er fordelt på, hvilken opkaldstype der er tale om. Det kan fx være 'Opkald til Fastnettelefon' eller 'Opkald til 3Abonnent'. Hvis I er opkrævet 'Opkaldsafgift', kan I her se det samlede antal. I kan også her se, om I har foretaget opkald til numre i udlandet, samt opkald foretaget eller modtaget i udlandet.

Husk at tjekke de gældende priser på 3.dk/udland.

Forbrug - Meddelelser

Her kan I se alle jeres SMS og MMS beskeder.

SMS - Hvis I har frie SMS beskeder inkluderet i jeres abonnement, kan I se antal af jeres afsendte SMS beskeder her. Hvis I har sendt SMS beskeder til eller fra udlandet, vil I også kunne se dem her.

MMS - Hvis I har frie MMS beskeder inkluderet i abonnementet, kan I se antal af jeres afsendte MMS beskeder her. Når I sender MMS beskeder fra udlandet, opkræves I en enhedspris, samt pris pr. megabyte (MB) data. Datamængden vil fremgå under kategorien 'Data' nedenfor.

Forbrug - Data

Her kan I se alt jeres dataforbrug.
Data kan være, hvis I har surfet på internettet eller sendt e-mails via jeres mobil. Data foretaget i udlandet vises også her. Bemærk, at prisen på data i udlandet er højere, og der opkræves en minimumstakst hver gang I logger på internettet.

Hvis jeres 3Mobil er sat til at synkronisere e-mails, kan det være dyrt, hvis I ikke har fri data eller er i udlandet.

Husk at tjekke de gældende priser på 3.dk/udland.

Forbrug - Indholdstakserede tjenester

Indholdstakserede tjenester omfatter bl.a. køb af spil, køb af bus- eller togbilletter samt afstemning som fx X-Factor eller Vild med Dans.

Diverse

Under 'Diverse' kan I se krediteringer og gebyrer. Hvis I er opkrævet for et gebyr, kan I se dem her. Det kan fx være 'Oprettelsesgebyr' eller 'Nyt SIM kort' som i dette tilfælde. Hvis I er krediteret, kan I se krediteringen her.

Total

Her ser I de samlede udgifter for det pågældende abonnement inden for forbrugsperioden.

info info info info info info info

Fakturaoversigt - Data Til toppen

Bruger

Her kan I se hvilket nummer Fakturaoversigten gælder for. Har I flere numre, vil der være en Fakturaoversigt for hvert af jeres abonnementer.

Abonnement

Under abonnement kan I se en oversigt over jeres abonnement.
Har I tillægspakker, vil I også kunne se dem her.

Forbrug - Data

Her kan I se alt jeres dataforbrug. Data kan være, hvis I har surfet på internettet eller sendt e-mails via jeres mobil. Data foretaget i udlandet vises også her. Bemærk, at prisen på data i udlandet er højere, og der opkræves en minimumstakst hver gang I logger på internettet.

Hvis jeres 3Mobil er sat til at synkronisere e-mails, kan det være dyrt, hvis I ikke har fri data eller er i udlandet.

Husk at tjekke de gældende priser på 3.dk/udland.

Forbrug - Indholdstjenester

'Indholdstjenester' på data abonnementer omfatter bl.a. tilkøb af ekstra data.

Total

Her ser I de samlede udgifter for det pågældende abonnement inden for forbrugsperioden.

Diverse

Under 'Diverse' kan I se krediteringer og gebyrer. Hvis I er opkrævet for et gebyr, kan I se dem her. Det kan fx være 'Oprettelsesgebyr' eller 'Nyt SIM kort' som i dette tilfælde. Hvis I er krediteret, kan I se krediteringen her.

info info info info info info

Vores interaktive fakturaforklaing kræver en breddere skærmstørrelse for at fungerer optimalt.
Klik på nedenstående faktura og få vist en fakturaforklaring i PDF.