Baggrundsdata

Når jeres telefoner er på standby bruger de stadigvæk data i baggrunden. Dette skyldes, at telefonen bruger små mængder data til at modtage sms'er og for at holde telefonens indhold (apps, email mm.) opdateret, til når I skal bruge telefonen igen.

Undgå unødigt brug af data

Når du rejser i udlandet kan det være en god idé at slå mobildata fra. Jeres telefoner kan nemt bruge små mængder data på at opdatere, og det kan koste jer dyrt. I kan danne jer et overblik over datapriser i udlandet lige her. I vælger hvilket land I skal til og klikker derefter på fanen 'Data'.

3LikeHome-lande

Hvis I rejser i et 3LikeHome-land, og har et abonnement med 3LikeHome, kan I roligt have mobildata slået til - dette vil ikke have en betydning for jer.