Omkostningskontrol Data Udland

Hold styr på udlandsomkostningerne
Omkostningskontrol data udland er en gratis tjeneste, der sørger for, at dit dataforbrug ikke løber løbsk i udlandet. Du fastsætter selv en beløbsgrænse, hvor spærringen træder i kraft.

Forbrug og faktureringsperiode
Når du har opbrugt 80% af beløbsgrænsen, vil du modtage en sms, hvori det vil være muligt, at forhøje din nuværende beløbsgrænse. Hvis du når din beløbsgrænse 100%, vil du modtage en sms med information om, at dit data i udlandet er spærret.
Ændrer du ikke grænsen, vil spærringen af din telefon først blive ophævet, ved næste faktureringsperiodes begyndelse.

Sæt spærringen på pause
Vælger du at sætte Omkostningskontrol Data Udland på pause, kan du risikere, at blive faktureret for et højt udlandsforbrug på din næstkommende regning.

Ændr spærringen med det samme
Du kan ændre, eller fjerne, din spærring ved at ringe til erhvervsservice. Ændringer kan også foretages ved at logge ind på selvbetjening.

Både mobil og mobil bredbånd
Tjenesten fungerer både på mobil og mobilt bredbånd.